RECLAME VERLICHTING


Ultro is de specialist voor verlichting, spots, en lichtrails.

Ultro is de specialist en biedt een keur aan verlichting,spots, en lichtrails. Met energiezuinige spots voor kleine teksten tot een onopvallende grondspot voor bijv. totems, van verstralers voor XXL afbeeldingen tot LED lichtrails voor gevelteksten heeft Ultro dus altijd de juiste reclameverlichting en aanlichting die u zoekt.

Het belang van de juiste verlichting

De uitstraling van uw reclame is overdag natuurlijk het belangrijkst, want dan heeft u de meeste kans om te communiceren. Reclame moet echter ook aan het eind van de dag en in de avond zichtbaar zijn. Daarom presenteren we u een uitgebreid programma verlichting. Van energiezuinige spots voor kleine teksten tot een onopvallende grondspot voor bijv. totems, van verstralers voor XXL afbeeldingen tot LED lichtrails voor gevelteksten. Wij hebben voor u 16 typen spots in het programma, met bijbehorende afstandsteunen.

COB-LED spots
Werkelijk uniek zijn onze COB-LED spots, die een zeer laag verbruik hebben. Bij COB worden de vele kleine led lichtpuntjes in een rondje zo dichtbij elkaar gepositioneerd, dat ze met het blote oog niet van elkaar te onderscheiden zijn. Dit maakt het een steeds betere vervanger van de traditionele halogeenspot/lamp.

Superlicht lichtrails
Verder uw speciale aandacht voor onze rank gevormde lichtrails. Superlight lichtrail. Leverbaar in exact de lengte die u wenst. Deze lichtrail leveren wij in geanodiseerd aluminium, in wit of in een andere (RAL) kleur gepoedercoat. Afhankelijk van de diepte van aanlichten worden de juiste lengte steunen meegeleverd. De lichtrail is natuurlijk ook met LED.