LED SPOTS


 

Het belang van de juiste verlichting

De uitstraling van uw reclame is overdag natuurlijk het belangrijkst, want dan heeft u de meeste kans om te communiceren.Reclame moet echter ook aan het eind van de dag en in de avond zichtbaar zijn. Daarom presenteren we u een uitgebreid programma verlichting. Van energiezuinige spots voor kleine teksten tot een onopvallende grondspot voor bijv. totems, van verstralers voor XXL afbeeldingen tot LED lichtrails voor gevelteksten. Wij hebben voor u 16 typen spots in het programma, met bijbehorende afstandsteunen.

Spots
Een werkelijk unieke range van spots, waaronder natuurlijk een groot aantal LED spots. Van klein tot groot, zowel qua behuizing als qua lichtopbrengst. Altijd geleverd met een steun. Laat u deskundig adviseren door ons over reklame-aanlichting.

Lichtrails
Verder uw speciale aandacht voor onze rank gevormde lichtrails, de Superlight lichtrail. Leverbaar in exact de lengte die u wenst. Deze lichtrail leveren wij in geanodiseerd aluminium, in wit of in een andere (RAL) kleur gepoedercoat. Altijd met passende steunen geleverd. Inmiddels kunnen we door nieuwe LED-techniek ook dieper dan 3 meter aanlichten.