Ultro International BV : al 28 jaar een partner met passie


Het programma
Ultro International biedt een breed keuzeprogramma op het gebied van signing, routing en communicatie.
In dit pakket neemt bewegwijzering en routing een heel prominente plaats in.
We leveren meer dan 5000 producten die we grotendeels uit voorraad, geheel op maat en gereed voor verzending of montage aanbieden.
Als all-round sign-supplier hebben wij ons ten doel gesteld om een leverings programma voor de sign-maker samen te stellen, waarmee hij succesvol kan zijn in de zgn. eindmarkt. Met kwalitatief hoge producten, maar ook met een aantal budget-producten, voor het geval er mindere eisen gesteld worden aan het product. Heel evenwichtig dus, zodat de kans op succes groot is.
Ons programma bestaat uit binnenbewegwijzering, buitenbewegwijzering ( waaronder consoles en portalen), parkeerborden, zuilen en totems, digitale signing, afzetpalen, klik- en andere lijsten, stoep-en posterborden, ophangsystemen, vitrine en informatiekasten, verplaatsbare informatiestandaards, brochurestandaards, makelaarsborden en makelaars-displays, (LED) reklame-verlichting, spansystemen en banierhouders, verlichte displays, veiligheidsspiegels, straatmeubilair, white-boards en prikborden

Specialist op het gebied van aluminium
Op het gebied van (aluminium) bewegwijzering zijn we helemaal uniek vanwege mogelijkheden, voorraad en ook kennis en advies.
Gemiddeld ligt er 50 ton aluminium op voorraad bij ons in Schiedam (onder de rook van Rotterdam); een kleine 200 matrijzen liggen bij de aluminium-mills over Europa om Ultro-specifieke profielen te extruderen.
Stuk voor stuk profielen waar we de mooiste sign-producten van kunnen maken voor u. Komt u gerust eens langs om onze kilometers profiel te bewonderen. En wie weet neemt u gelijk even een aansprekend voorbeeld mee voor in uw eigen showroom.
Mocht u bij grotere projecten kennis nodig hebben, dan kan onze directeur Pieter Sneep u uitstekend van dienst zijn met 25 jaar ervaring op het gebeid van routing in grotere projecten ( tot in Dubai !).

Onze kracht
Een enorme voorraad, een heel breed programma, ongelofelijk ver en goed meedenken, goede verkooptools voor de signmaker, afspraak is afspraak en 100 % vertrouwen zijn de bouwstenen waarop Ultro International gebouwd is.
Daarom noemen wij ons ook de stille kracht achter de signmaker.
U bent druk met uw bedrijf, laat ons dan druk bezig zijn om u als beletteraar, standbouwer, zeefdrukker, f.c. printer, lichtreklame-specialist, interieur-decorateur, etc. te ondersteunen in de breedste zin des woord.
Ook qua logistiek zijn we u graag verder van dienst dan u een pakket te versturen. Drop-shipment direct naar uw klant, uit uw naam, met uw paklijst en en eventueel met uw verpakkinsgtape is bij ons geen issue. En expresse en tijds-leveringen behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze klanten
Ultro International levert uitsluitend aan de signmaker en aanverwante industrieën. U dient dus wederverkoper te zijn om bij Ultro International te kunnen kopen.
Met een keur aan verkooptools, die u kunt inzetten voor uw bedrijf, zijn wij de stille kracht achter elke signmaker. Samen met u willen we business creëren! Daag ons uit, u zult positief versteld staan van onze kracht en mentaliteit !