Binnenbewegwijzerings systemen

Ultro International is de specialist voor bewegwijzering binnen in Nederland en België.

De indruk van uw bedrijf is belangrijk. Met de binnenbewegwijzering van Ultro International is het mogelijk om in uw pand uw huisstijl te kunnen voeren en kunt u uw klanten en medewerkers informeren en de routing bepalen. Ultro International is de specialist in bewegwijzering binnen en biedt een keur aan deurbordjes, hangborden, haaks-op-de-muur borden, aan- en afwezigheidsborden, bezet-vrij bordjes, toiletborden, vluchtweg- en plattegrond-borden en richtings- en overzichtsborden.
Een ongekend breed programma Wij bieden u de keuze uit maar liefst 8 verschillende systemen voor bewegwijzering binnen. Ieder systeem heeft zijn eigen karakteristieke vorm en eigenschappen: van robuuste tot minimalistische binnenbewegwijzering, binnenborden voor vaste tekst of voor inserts etc.

Diverse materialen: aluminium, kunststof, RVS of een combinatie.

Qua materiaal heeft u bij onze binnen bewegwijzering systemen de keuze uit aluminium, kunststof, RVS of een combinatie ervan. Ieder van de 8 signalisatiesystemen heeft een wandbord, een hangbord, een haaks-op-de-muur bord en een richtings- of overzichtsbord. De meest gebruikte maten van elk signalisatiesysteem vindt u telkens in de bijbehorende matrix. Ook geheel op maat gemaakte aan en afwezigheidsborden en vrij/bezet bordjes zitten in dit programma.
Alle deurbordjes, hangborden, haaks-op-de-muur borden, aan- en aanwezigheidsborden, bezet-vrij bordjes, toiletborden, vluchtweg- en plattegrond borden en richtings- en overzichtsborden leveren wij heel snel aan u.