VERKOOPTOOLS


Wij hebben een groot aantal verkooptools voor, zodra u een account heeft aangemaakt. Een neutrale 126 blz. dikke catalogus, neutrale presentatievellen, complete projectoffertes die u zo door kunt sturen ( wel even uw marge erop zetten aub), samples van bepaalde producten, etc. En bij grotere projecten gaan we gaarne met u mee, aan tafel bij uw klant, en maakt u kostenloos gebruik van onze jarenlange ervaring. Dat noemen wij samen werken.
 

CATALOGUS

Ons catalogus-concept STYLE+ is inmiddels een beproefd concept. Een boekwerk van maar liefst 125 bladzijden, vol met producten en ideeën. Zonder dat u ook maar ergens de naam Ultro aantreft. Zodat u deze catalogus als UW eigen catalogus kunt gebruiken. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken !
 

PRESENTATIEVELLEN

Van een groot aantal producten hebben wij inmiddels (neutrale, dus zonder Ultro gegevens erop)  presentatievellen. Deze presentatievellen kunt u naar uw klant meesturen met de offerte. Zodat hij beter begrijpt wat u hem aanbiedt. Binnenkort kunt u hier de vellen downloaden!

FOTO?S

Alle foto's van de site kunt u er vanaf halen om goed te kunnen communiceren met uw klanten. Hoe meer beeld u meestuurt naar uw klant, hoe beter hij bijv. de kwaliteit en mogelijkheden zal kunnen "voelen". Van nagenoeg alle producten hebben wij ook detailfoto's. En mocht u ergens ander beeld van wensen dan u op de site aantreft, laat het ons dan even weten en wij maken direct een extra foto voor u. Duidelijk toch !

ADVISERING

Natuurlijk blijft advisering in ons signing-vak enorm belangrijk. Wij nemen er altijd graag de tijd voor. Schroomt u nooit om ons te raadplegen. Belt u gerust even : het kan zo maar zo zijn dat een alternatief voor een product, dat u in gedachte heeft, beter of sneller werkt. Of (veel) goedkoper is. Om u succesvol te maken in de eindmarkt kunnen we samen kijken, wat het beste is om aan te bieden. Contact ons aub, wij zijn ervoor !

WIJ GAAN GRAAG MET U MEE

Wij mogen wel stellen dat wij inmiddels veel verstand hebben van bewegwijzering. Niet alleen van bordjes, maar van serieuze routing in grote gebouwen. Wij doen dit al 20 jaar, zelfs ver over de grens. Heeft u een serieus project en durft u het niet (alleen) aan, dan gaan wij graag met u mee aan tafel bij uw klant. Of indien mogelijk adviseren wij op afstand. Soms vragen wij een betaalde consultancy opdracht, bijvoorbeeld als de hoeveelheid werk erg groot is. Gaarne tot uw dienst !

SAMPLES

Of het nu om een sample gaat, dat u wilt toevoegen aan een (grote) offerte óf om een wervend model in uw showroom, wij zijn er graag voor u. Meestal vragen wij een kleine bijdrage in de kosten, maar vaak ook stellen wij het monster gratis ter beschikking. Dit is natuurlijk afhankelijk van bijv. de waarde van het sample. En natuurlijk ook van de hoeveelheid business die wij met u doen. In ieder geval komen we er samen zeker uit !

PROJECTOFFERTE

U bent van ons gewend dat wij heldere en duidelijk offertes maken. Maar wij kunnen nog een stap verder gaan dan we normaal doen. Dan breiden wij de offerte tekstueel (nog)verder uit met meer specificaties, meer usp's, etc. Onze offerte kunt u dan zo doorsturen aan uw klant, nadat u alleen de prijs heeft aangepast. Wel zo gemakkelijk toch ? En zeker ook een grotere kans op succes!

TIJDELIJKE AANBIEDING EN ACTIES

Wilt u via bijv. uw site of shop een leuke actie of aanbieding doen ? Wij doen graag mee natuurlijk. Bijvoorbeeld door u een speciale prijs te geven, voor een geselecteerd product, voor een bepaalde periode. Of om tijdelijk de kleine orderkosten niet te berekenen. Laat u ons uw voorstel horen en wij zullen het graag ondersteunen. Desgewenst hebben wij ook wel ideeën voor een leuke actie trouwens !

GROTE VOORRADEN

Wij staan bekend om onze grote voorraden. Maar natuurlijk hebben wij niet alles op voorraad, met name niet uit het KD programma. Mocht u echter een "niet-voorraad product" van ons willen promoten, via bijvoorbeeld uw webshop, dan kunnen wij een afspraak maken over een zgn. back-up voorraad. Dat betekent dan dat wij voor u voorraad houden, zodat u snel kunt uitleveren bij een opdracht. Zeker in deze tijd een belangrijk verkoopargument !

DROP-SHIPMENT

Waarom eerst uw bestelling van ons naar u sturen, waarna u hem vervolgens doorstuurt naar uw klant ? Dat kan anders. U stuurt ons gewoon een paklijst ( met uw logo en gegevens erop én natuurlijk met het gewenste afleveradres) en wij sturen uw bestelling direct naar uw klant. Natuurlijk geheel neutraal, zonder Ultro gegevens erop. Zo kunt u snellere (en goedkopere) levering aan uw klanten bieden !