DIGITALE SIGNING


Ultro International is nu ook de specialist voor digitale signing in Nederland en België.


Ultro Digitale Signing is de oplossing voor iedereen die met digitale signage aan de gang wil.
Of u nu de eerste stappen op het fascinerende gebied van digital signage wilt zetten of op zoek bent naar een oplossing voor een zeer complexe digitale signing opzet, wij staan klaar om u deskundig van dienst te zijn en het probleem voor u op te lossen met een van de producten uit het zeer uitgebreide programma digitale schermen.
Heel gemakkelijk digitale signing kopen.

Een digital scherm bij Ultro International BV kopen betekent namelijk kwaliteit en gemak in een. U heeft beslist geen moeilijke keuzes : u koopt een scherm met alles erop en erin, gelijk afgestemd op de wensen die u bij ons kenbaar gemaakt heeft.

De fascinerende markt van digitale signing.
Digitale signing ofwel digital signage is op dit moment het gesprek van de dag. Flexibel zijn en snel wisselen is de sleutel tot succes bij verkoop, informatie en communicatie.
Er zijn bijvoorbeeld onderzoeken, die uitwijzen dat 80 % van de bedrijven een duidelijke omzetstijging (tot wel 33%) signaleerde na introductie van digitale signing. Een ander onderzoek concludeert dat winkeliers tot wel 24 % meer aanloop kregen door het gebruik van een digitaal scherm. Weer een ander onderzoek gaf aan dat bij check-out balies de wachttijd tot wel 35 % naar beneden ging bij het inzetten van digitale schermen. Indrukwekkende cijfers inderdaad.

Kwaliteit en gebruikersgemak van digitale signing.
Maar een voorwaarde bij al deze successen van digitale signing is wel dat de digital signage 24/7 goed werkt. En het programmeren, aanpassen en wisselen van de content op de digitale schermen moet ook wel gemakkelijk te doen zijn.
Met ons uitgebreide programma Ultro digital signage schermen verenigen wij deze 2 werelden.
Onze Engelse partner op dit gebied heeft maar liefst 10 jaar praktijk kennis, van waaruit ook het zeer gebruikersvriendelijke programma My Signage Portall is ontwikkeld. Daarom hebben wij voor hen gekozen. En daarom kiest u voor Ultro Digitale Signing !