Banierhouders en spanframes

Ultro International BV is de specialist van Nederland voor spanframes en banierhouders.

Ultro is de specialist en biedt een keur aan spanframes en banierhouders. Wij leveren nagenoeg onbeperkte maten; systeem E-maxi en E-mini mag u bijv. toepassen tot een maat van maar liefst 250 m2. Ultro heeft dus altijd de Spanframes en banierhouders die u zoekt.

Spanframes en banierhouders.

Wij bieden u een groot aantal doordachte en unieke spansystemen voor doek aan. Stuk voor stuk systemen die wezenlijk verschillen van de buizenframes die u overal ziet. Spanframes specifiek voor buiten, maar ook spansystemen voor binnen. Wij bieden kleine spansystemen en hele grote XXL spandoek-systemen (tot maar liefst 250 m2) aan.

Spansysteem voor doek zonder pees
Het binnen-spansysteem voor deco-doek, E-tex, is werkelijk uniek omdat je daar geen pees meer nodig hebt. Ook kunt u met dit spansysteem om obstakels, zoals schakelkasten en stopcontacten, heen.

Banierhouders
Natuurlijk ontbreken in deze rubriek de RVS haaks-op-de-muur baniersystemen ook niet. Deze zijn prachtig in RVS uitgevoerd, met spanbuizen in plaats van veren. Wij leveren deze banierhouders niet alleen in een haakse uitvoering, maar ook voor plat op de muur.

Onze spansystemen, omdat full colour printen op stof erg in is.
De mogelijkheden van het full colour printen op stof en doek zijn inmiddels onbeperkt. Er wordt steeds meer gekozen voor doeken (in plaats van plaatmateriaal) omdat het goedkoper is, sneller werkt en omdat het wisselen veel eenvoudiger is. Doek is gewoon in! Daarom bieden wij u een groot aantal doordachte en unieke spansystemen voor doek aan. Van heel eenvoudig tot heel chique, voor binnen en buiten, verlicht of onverlicht, van bijzonder rank tot robuust, voor snel wisselen of langduriger gebruik