Digitale signing

Ultro International is nu ook de specialist voor digitale signing in Nederland en België.


Ultro Digitale Signing is de oplossing voor iedereen die met digitale signage aan de gang wil.Of u nu de eerste stappen op het fascinerende gebied van digital signage wilt zetten of op zoek bent naar een oplossing voor een zeer complexe digitale signing opzet, wij staan klaar om u deskundig van dienst te zijn en het probleem voor u op te lossen met een van de producten uit het programma digitale schermen.


Het is heel gemakkelijk digitale signing kopen bij ons.
Een digital scherm bij ons kopen betekent namelijk kwaliteit en gemak in een. U heeft beslist geen moeilijke keuzes: u koopt een scherm met alles erop en erin, gelijk afgestemd op de wensen die u  ons kenbaar gemaakt heeft.

Digitale signing ofwel digital signage is op dit moment het gesprek van de dag. Flexibel zijn en snel wisselen is de sleutel tot succes bij verkoop, informatie en communicatie.
Er zijn bijvoorbeeld onderzoeken, die uitwijzen dat 80 % van de bedrijven een duidelijke omzetstijging (tot wel 33%) signaleerde na introductie van digitale signing. Een ander onderzoek concludeert dat winkeliers tot wel 24 % meer aanloop kregen door het gebruik van een digitaal scherm. Weer een ander onderzoek gaf aan dat bij check-out balies de wachttijd tot wel 35 % naar beneden ging bij het inzetten van digitale schermen. Indrukwekkende cijfers inderdaad.

Maar een voorwaarde bij al deze successen van digitale signing is wel dat de digital signage 24/7 goed werkt. En het programmeren, aanpassen en wisselen van de content op de digitale schermen moet ook wel gemakkelijk te doen zijn.
Met ons uitgebreide programma digital signage schermen verenigen wij deze 2 werelden.
Wij hebben een partner met maar liefst 10 jaar praktijk kennis, van waaruit ook het zeer gebruikersvriendelijke programma My Signage Portal is ontwikkeld. Daarom hebben wij voor hen gekozen. 
 
En daarom kiest u zorgeloos voor ons als digitale signing leverancier !