Spanframes tbv pvc

 

Spanframes tbv pvc 

4 unieke spanframes voor pvc doek. Iets heel anders dan de bekende buizenframes met grove buizen en elastieken. Heel plat en heel rank. U brengt het doek eenvoudig aan met de zgn. klopprofielen. Het speciale systeem voor vrachtwagens is werkelijk uniek en biedt goede mogelijkheden voor snelle wisselende reclames.

Spansysteem E-mini
Een spansysteem voor bisonyl ofwel zeildoek. Zeer plat op de gevel en zeer minimalistisch. Het bevestigen van het doek gaat middels het vast kloppen van een kunststof strip in het aluminium bodemprofiel. Na het afsnijden van het doen wordt uw spandoek omlijst door een zwarte, grijze of witte kunststof rand.

Spansysteem E-tex
Een probleemloos systeem voor deco-doek. Geen confectie, geen pees, geen maatproblemen, dus altijd goed. En ook uitsparingen, zoals schakelkasten, kozijnen, tv-schermen zijn geen enkel probleem. Een uniek spandoek-systeem dus.

Spansysteem E-tex akoestisch
Het unieke spansysteem E-tex maar dan iets dikker, zodat er akoestisch materiaal in gemonteerd kan worden. Decoratief maar ook functioneel dus, omdat het geluid geabsorbeerd wordt. Ook dit deco-doek spansysteem werkt zonder pees.

Spansysteem E-tex vrijstaand
2-zijdig, dus super geschikt voor vrijstaande scheidingswanden met deco-doek. In dit spansysteem is ook akoestisch materiaal toepasbaar