Lijsten en stoepborden

Ultro International is de Lijsten en stoepborden specialist van Nederland en België.

U treft in deze webshop een zeer uitgebreide keuze aan kliklijsten ofwel klikkaders aan. Heel duidelijk gerangschikt naar type, profielbreedte en natuurlijk (DIN)maat. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende kliklijsten zoals waterdichte, beveiligde, LED-verlichte, dubbelzijdige , op een standaard, als stoepbord, maar ook hippe zwarte kliklijsten en traditioneel hout-look.
Wilt u iets anders dan een kliklijst, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.
Wij bieden u namelijk ook een aantal andere soorten (poster)lijsten aan, bijvoorbeeld in kunststof en met nagenoeg onzichtbare omranding. Een mooi alternatief als u geen kliklijst wenst. 

Logisch dus om lijsten en kliklijsten bij ons te kopen. Wij hebben de grootste keuzee, wij adviseren op deskundige wijze en leveren over het algemeen uit voorraad.

Wij leveren de stoepborden in de meest voorkomende DIN-maten en uitvoeringen. Onze stoepborden kunt u gebruiken voor (reclame)posters of om een vaste tekst op te zetten. Ook ronddraaiende stoepborden, een enorm groot stoepbord en zwarte posterborden maken onderdeel uit van onze uitgebreide collectie. Uw speciale aandacht vragen wij voor ons posterbord Poster en het posterbord Poster+. Dit zijn de meest waterdichte borden op de markt en zijn ongelofelijk goed bestand tegen zeer harde wind.

Alle stoepborden en posterborden hebben we op voorraad en zijn dus snel leverbaar. Desgewenst leveren wij de posters voor u mee. Ook beschermvellen voor posterborden en kliklijsten zijn los leverbaar.  In feite hebben we dus alles op dit gebied.