Vrijstaande en verlichte Informatiekasten

 

Ultro International is ook uw specialist als het om vrijstaande- en verlichte informatiekasten gaat.

Ons programma vrijstaande en verlichte informatiekasten is uniek te noemen. 
We leveren de vrijstaande informatievitrines in tijdloos geanodiseerd aluminium of in (RAL) gepoedercoat en ook voorzien van LED verlichting. De vitrinekasten zijn in een aantal maten leverbaar én de staanders ook. De ruiten van de vrijstaande infokasten zijn standaard voorzien van veiligheidsglas, maar slagvast kunststof is ook mogelijk (wel langere levertijd).
De unieke Medialights leveren we in resp. geanodiseerd aluminium en zwart. Indien u dat wenst kunnen deze Medialights ook tussen staanders worden gemonteerd.
 
Al deze vitrines zijn uitermate geschikt voor overheidsgebouwen, horeca, uitgaansgelegenheden, natuurgebieden, (pret)parken en industriegebieden. Ook worden deze mededelingenkasten vaak als plattegrondkast, in bijv. een winkelcentrum, toegepast.

Vrijstaande- en verlichte informatiekasten.

Voor een aantal toepassingen zijn vrijstaande of verlichte vitrines leverbaar. U heeft voor de informatiekast de keuze uit heel veel maten en een aantal dikten. Qua staanders heeft u ook de keuze uit bijvoorbeeld rond of vierkant. De verlichte vitrines zijn altijd van LED verlichting voorzien. Ook bij deze vitrines heeft u de keuze uit geanodiseerd aluminium of in RAL kleur gepoedercoat.